Limba română, întrebare adresată de FlorentinaBarbu, 9 ani în urmă

Scrie un eseu descriptiv de 10-15 randuri, in care sa descri cantaretul/animalul/fotbalistul preferat.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mi6a1
1
Toti prietenii care ma cunosc cu adevarat stiu faptul ca imi plac animalele. Orice animal mi-e drag, dar daca ar fi sa aleg animalul meu preferat, acesta ar fi cainele, si mai precis, cainele meu, Rex.
Rex este un caine din rasa husky siberian, cu o blana moale, colorata in gri si alb. Parintii mi l-au oferit in grija cand am implinit varsta de 10 ani, si de atunci Rex mi-e cel mai bun prieten.
Pot spune despre el ca este un caine foarte sprinten si jucaus. De fiecare data cand iesim in parc, zburda in jur, se joaca cu alti caini si inclusiv cu oamenii. Toti cei care il intalnesc spun ca este foarte prietenos.
Nu stiu ce m-as face fara el.

FlorentinaBarbu: Multumesc frumos :*
Mi6a1: Cu placere!
Răspuns de karim23
1
Animalul meu preferat este pisica.Deoarece este ceam mai blinda si pufoasa felina.Imi place foarte mult fiind are un caracter bun,prietenos.Ochii ei rotunzi si mari te coplesesc de frumusetea,labutele pufoase ca fulgi de zapada iti alina sufletul.Blana ei pufoasa si multi colora este ca un curcubeu de culori.Nasul mic ce adulmeca mirosul,urechiile ascutite ce te asculta.pisiciile sunt foarte agile dar si viclene.Pe mine ma coplesit faptul ca ea este u n prieten pe caracterul meu.
Pisica animalul preferat de toata lumea.



FlorentinaBarbu: Multumesc frumos :*
Alte întrebări interesante