Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Scrie un eseu literar de tip argumentativ de două - trei pagini având ca tema : Dacă aș putea călători în timp și spațiu ce personalitate aș dori să întâlnesc. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de animegirl27
0

Răspuns:

Iti voi da cateva idei

in textul argumentativ trebuie sa spui IN PRIMUL RAND, IN AL DOILEA RAND, ULTIMUL RAND, PE SCURT, CONCLUZIA ESTE CA..., PENTRU CA... etc.

scrie in legatura cu persoana pe care vrei sa o intalnesti si de ce.

scrie totul ca pe o poveste, si nu uita sa iti folosesti imaginatia.

Mult noroc cu eseul!!

Răspuns de stefania1975
1

• Calatoria în timp este un subiect foarte dezbatut încă din cele mai vechi timpuri, insa nimeni nu a reușit sa ajungă la o formula sa ne putem folosi de acest lucru.

• In opinia mea, oricare dintre noi și a dorit macar odatq în viata sa călătorească în timp sa cunoască o personalitate , sa schimbe o situație prin care a trecut recent sau sa vadă cât de bine va ajunge la munca sau în viata personala, curiozitate pe care toți o avem macar odata în viata.

• Cu toate astea dacă ar exista masina timpului, iar eu as putea sa o folosesc as vrea sa călătoresc în trecut sa ma pot întâlni cu Albert Einstein mare fizician al lumii, care m a facut sa iubesc fizica. A fost autorul teoriei relativității și unul dintre cei mai străluciți oameni de știință ai omenirii si eu personal as vrea sa l întreb dacă în acel moment si a dat seama câte vieti va influenta, cate lucruri în atmosfera ne a ajutat sa descoperim precum cosmologia relativistă, teoria capilarității, probleme clasice ale mecanicii statistice cu aplicații în mecanica cuantică, explicarea mișcării browniene a moleculelor, probabilitatea tranziției atomice, teoria cuantelor pentru gazul monoatomic, proprietățile termice ale luminii (al căror studiu a condus la elaborarea teoriei fotonice), teoria radiației (ce include emisia stimulată), teoria câmpurilor unitară și geometrizarea fizicii.

• Se știe deja ca cea mai cunoscuta formula  a lui Einstein este {\displaystyle E=mc^{2}, care cuantifică energia disponibilă a materiei. Pe această formulă se bazează atomistica, secțiunea din fizică care studiază energia nucleară.

Einstein nu s-a manifestat doar în domeniul științei. A fost un activ militant al păcii și susținător al cauzei poporului evreu.

•As vrea sa stau de vorba apoi cel puțin unul din copii sai , acesta având trei: Eduard Einstein, Lieserl Einstein sau Hans Albert Einstein, pentru macar cate minute pentru a le spune ca oricare din noi ne am fi dorit un asa exemplu în viata, precum tatăl lor si sa ii întreb dacă considera ca descoperirea tatălui lor este în acel moment macar puțin apreciata.

• Astfel, din punctul meu de vedere, călătoria în timp este un lucru care în viitor va exista insa nu este prea concis cand sau dacă se va spune de la început când va apărea pana nu vor fi făcute câteva experimente.

Alte întrebări interesante