Limba română, întrebare adresată de georgianaaiancu007, 8 ani în urmă

Scrie un text argumentativ de minim 150 de cuvinte despre importanța modelelor /exemplelor pozitive în viața unui tânăr.repede va rog ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de flumusica
0

pate am fii mult mai sănătoși daca ne-ar spune cineva de mici că fumatul dăunează plămânilor. sau că alcoolul dăunează creierului. multi tineri fumează doar că sa arate bine in fata unei fete sau a prietenilor,dar nu e nimic cool in ați distruge corpul de la o vârstă fragedă. ar fii mai bine să mănânci o salata de fructe decât să fumezi doua țigări sau sa bei o dozare bere. unii beau energizant pentru că are un gust bun,sau spun că le da energie. ar putea să mănânce o linguriță de miere in fiecare dimineață,să vadă ce bine le-ar prinde.

și sunt unele fete care cred că sunt șmechere dacă își încep viața sexuală de la 13 ani sau își iau un iubit cu mașina. mie părinții mi-au spus că ar trebui sa pun mana pe carte și să las băieții,că am timp. încă nu am terminat școala,dar deja incep sa îmi dau seama că au dreptate.

Părinții și bunicii ne spun că nu e bine să minți. au dreptate. ar trebui să fim sinceri că sa din mai îndrăgiți. și ar trebui să stăm cu burta pe carte,pentru că cred că tuturor ne-ar sta bine într-un birou in fata calculatorului decât menajeră sau zidar.

îmi dai coroană,terog? <3

Alte întrebări interesante