Limba română, întrebare adresată de minion07, 9 ani în urmă

Scrie un text argumentativ despre impresia căsătoriei și a procreatiei.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
12
Se spune ca dragostea este cheia clipei si a vesniciei daca sti sa o folosesti in favoarea ta.
Acest sentiment este unic pentru fiinta omeneasca si o data intrat in suflet te ridica  pe cele mai inalte culmi ale fericirii.Din aceasta pasiune are loc o uniune legala ,liber consimtita dintre un barbat si o femeie pentru realizarea unei familii.
Casatoria este nucleul in care rodeste si se naste viitorul de maine,copilul.Intemeierea unei familii implica existenta unor sentimente si a unor idealuri comune . Casatoria reprezinta misterul viu al armoniei universale unde indatorirea membrilor familiei este sa-si creasca,sa-si educe si sa-si instruiasca copii .



Răspuns de Utilizator anonim
10
După părerea mea , căsătoria si procreatia sunt foarte importante in evolutia rasei umane .

Un prim argument ar fi ca , căsătorindu—se doi oameni , ei se cunosc foarte bine și trebuie să fie inainte prieteni . Procrearea leagă legături greu de rupt între tinerii parinți si copilul lor .

Un al doilea argument ar fi ca , prin naștere si căsătorie se ajută evoluția oamenilor . Dragostea între tinerii căsătoriti este mare . Procreand un copil , acesta evoluează și devine ceva mult mai bun decât au fost părinții săi . Fiecare părinte își dorește ca micuțul lor să devină un membru de bază al societății , cu calitățile cele mai bune și studiile cele mai înalte . Având grijă de copilul lor , tinerii părinți învata să se descurce mai bine in viața de zi cu zi , chiar și cu greutăți .

În concluzie , argumentele aduse mai sus , arată impresia căsătoriei și a procreației .
Alte întrebări interesante