Limba română, întrebare adresată de Alexandrasabau10, 7 ani în urmă

Scrie un text creativ în care să prezinti o întâmplare petrecută pe tărâmul minunat al povestilor. Ai libertatea de a fi un povestitor sau un personaj în propria poveste. Folosește cuvinte şi expresii deosebite! Găseşte-i un titlu potrivit!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

                                              Taramul povestilor

Într-o zi, în tărâmul minunat al povestilor, a avut loc o întâmplare deosebită. În mijlocul pădurii încântate, un tânăr cavaler a întâlnit o zână frumoasă, îmbrăcată într-o rochie de mătase albă. Zâna îl privi cu ochi luminoşi şi îi spuse că îl aşteaptă o misiune importantă.

Cavalerul, încântat să poată face ceva pentru a o ajuta pe zână, a acceptat fără să ezite. Zâna îi explică atunci că un vrăjitor rău a închis într-o sticlă sufletul unui regat întreg şi că este nevoie de curajul şi forţa lui pentru a-l învinge pe vrăjitor şi a elibera sufletele.

Cavalerul, înarmat cu spada lui magică şi încurajat de cuvintele zânei, a pornit în căutarea vrăjitorului. După o călătorie plină de peripeţii, a ajuns în castelul acestuia, unde a întâlnit o mulţime de creaturi bizare şi a trebuit să înfrunte numeroase pericole.

În cele din urmă, cavalerul a ajuns în faţa vrăjitorului şi, după un duel intens, a reuşit să îl învingă. În aplauzele tuturor, el a eliberat sufletele regatului şi a primit mulţumiri efuzive de la zână şi de la întregul regat.

Aceasta a fost o întâmplare memorabilă pentru cavaler, care va rămâne întipărită în sufletul său pentru totdeauna.


Alexandrasabau10: Mulțumesc mult!
Utilizator anonim: Cu drag! Daca mai ai vreo intrebare apeleaza cu incredere la serviciul Brainly
Alte întrebări interesante