Limba română, întrebare adresată de raluca9182, 8 ani în urmă

Scrie un text de 10-15 randuri, despre motivul calatoriei/aventurii, așa cum a fost evidentiat in textele studiate in cadrul acestei unități.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefanvalerica
6

Răspuns:

Sa călătorim este foarte important , pe drum putem vedea peisaje fantastice, sa vede animale sălbatice în mediul lor natural.Sa avem amintiri plăcute cu familia sau cu prieteni. Sa facem drumeți alături de un ghid care sa ne explice niste lucruri interesante despre care noi nu stiam. Călătoria mai este bună pentru a cunoaște oameni noi, de a vedea si părerile altor oameni din jurul nostru. Ea mai este bună pentru a ne face prieteni noi , și sa comunicăm mai mult cu oameni necunoscuți.

Călătoria are si ea un beneficiu foarte puternic dacă ai toți prieteni lângă tine parca , atunci când călătorești oriunde te-ai duce te simți ca acasă cu persoanele dragi tie.

Răspuns de Utilizator anonim
0

Salut!

Atunci când noi ne-am decis facem o călătorie e superb.Dar cel mai frumos este călătorești cu familia.Poti merge in locurile pe care iti doresti sa le vizitezi si sa afli lucruri care te ajuta in viata.De exemplu daca mergi la un mpmuzeu poti sa înveți lucruri despre istorie.Fiecare loc ascunde secrete miraculoase pe care tu trebuie le descoperi.In călătoriile tale poti sa vezi animale precum:tigri,cai,ponei,etc.

Călătoria este un loc minunat!

Alte întrebări interesante