Limba română, întrebare adresată de HOBIT123, 9 ani în urmă

Scrie un text de 14-16 de randuri, in care sa povestesti o intamplare hazlie, traita de tine, in care tu esti personajul principal.
Da-i un titlu potrivit.
Foloseste dialogul si adresarea directa.
Foloseste un proverb adecvat.
Subliniaza doua substantive, doua adjective, doua pronume personale si doua verbe, folosind codul de culori dat. Va rog frumos ajutati-ma!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de onofreimaria6
11
Intr-o zi de vara eu si prietenul meu iesisem la o plimbare. In timp ce ne indreptam spre parc mi-am adus aminte ca anul trecut in acel parc mi sa intamplat o chestie amuzanta. Abia asteptam sa vina afara Andrei îi povestea. Venise si el dupa un timp aproximativ cinci, zece minute afara invatase si el ca mine dadea teza la romana. Ma intrebase daca vreau sa mergem sa mancam inchetata. Pe drum mi-am adus aminte ca vroiam sai zic ceva ce mi sa intamplat si spuneam lui.
- Andrei am vrut sa-ti zic ceva cand ai iesit deja afara dar lam uitat aici iti zic acuma. Nu stiu cand dar sti parcul acela de langa tine mi-am adus aminte ca vara asta cand am atat acolo era foarte frumos si cald afara si mie ne stopeam cu apa fugeam unul dupa altul. Iar tu din greseala ai cazut jos, iar eu fugeam cat timp mam impiedicat de Alexandra, iar Alexandra a cazut peste mine. Nu am plans ca de caldura nici nu mai puteam. Zambeam unul la altu.
- Chiar imi mai aduc aminte. Acuma daca totusi o pomeneam pe Alexandra ne ducem so chemam afara. Poate si acum dam o bataie cu apa.
Alte întrebări interesante
Matematică, 9 ani în urmă