Limba română, întrebare adresată de bula23, 9 ani în urmă

scrie un text din 6 -7 enunturi raspunzand la urmatoarele intrebari:1.ce anotimp a sosit?.2.ce se intampla cu natura?3.cum sunt razele soarelui?4.cine a rasarit in gradina?5.ce fac randunelele?6.ce fac copii in gradina?7.ce aduce primavara in inimile oamenilor?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de evelinalina
19
Insfarsit a sosit si primavara. Tot din jurul meu incepe sa inverzeasca.Soarele astru auriu incalzeste tara. Ghiocelul gratios ,sia scos capusorul argintiu de sub mormanul gros de zapada. Rindunelele zboara langa bolta aurie a cerului ,aducand fericire in sufletul trecatorilor. Copii nazbitiosi se bucura de aparitia minunatei floricele. Venind la noi pe meleag,primavara a adus doar bucurie in inimile noastre.
Răspuns de Zachary
19
A sosit primavara. Natura reînvie, păsările încep sa sosească din țările calde. Razele Soarelui sunt foarte luminoase și călduroase. În gradina au răsărit primele legume ce le putem culege primavara , dar și fructe. Rundele cinta trilul lor nemaipomenit. În gradina copii sădesc plante, legume, dar și fructe.Pe unele le culeg. În inimile oamenilor acest anotimp aduce multa căldură și lumina.
Alte întrebări interesante