Limba română, întrebare adresată de loredanabulcau, 8 ani în urmă

scrie un text narativ de 100-120 de cuvinte cu titlul"o drumetie la munte" în care să introduci urmatoarele sructuri: odată/o dată, altădată/altă data,deloc/de loc,numai/nu mai​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Acantha
8

Răspuns:

O drumeție la munte

Nu pot spune că sunt un pasionat al drumețiilor, dar măcar o dată am vrut să văd cum e la munte, să știu dacă o să mai merg și altădată.

Am urcat muntele, am ajuns la altă dată decât cea stabilita săptămânile trecute. Fără să bănuiesc deloc că va urma o aventură și nu numai. Odată cu sosirea ghidului turistic, acesta ne-a acompaniat povesitindu-ne despre muntele Oaș. Relieful de munte era ceva nou pentru noi, fiind de loc din București. Am obosit atât de tare încât nu mai voiam de loc sa continui drumului, dar în depărtare spre mirarea mea, am văzut un mare urs. Pe moment m-am speriat foarte tare, ghidul a spus să mă calmez și ne-am îndepărtat ușor cu pași subtili până la zona sigură.

Experiența a fost una uimitoare, nu vezi în fiecare zi așa ceva. Mereu îmi voi aminti imaginea ursului mare și brun. Am hotărât că de acum voi merge mult mai des la munte.

Alte întrebări interesante