Limba română, întrebare adresată de stoicageorge19p2htbt, 8 ani în urmă

scrie un text narativ de 150-200 de cuvinte in care sa povestesti o intamplare reala sau imaginara petrecuta in timpul unei excursii la munte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rafisara14
9

Eram in excursie impreuna cu familia mea, tocmai ce ajunsesem la locul unde ne cazaseram si asteptam sa vina randul nostru pentru a primii cheia camerei noastre.

Eram pe un hol, cu un covor roșu si foarte lung la intrare și cu fotolii albastre pe care puteam sta. Pe unul dintre fotolii era o doamna cu un cățeluși mic și pufos, se vedea cu ochiul liber cât de atașată este acea doamna de cățelușul ei.

Dintr-o data auzim cu toții un tipat aproape de a-ti surzii urechile , m-am uitat in jur sa vad ce se intampla, am văzut că acea doamna își pierduse catelul.. deoarece mi-a parut rau am asistat la cautarea câinelui.

Dupa cateva minute bune de cautare , am auzit un mic latrat intr-o camera cu lucruri de igienă. Am deschis ușa si acolo era catelul, l-am luat si i l-am dus doambei. A fost foarte fericita sa isi revada cainele, mi-a multumit si m-a luat in brate.

nici acum nu stiu cum a ajuns cățelușul acolo dar sunt fericită ca cei doi s-au regasit.

a fost o zi frumoasa


rafisara14: doamnei*
stoicageorge19p2htbt: cam tarziu dar multumesc
rafisara14: cu placere..)
Alte întrebări interesante