Limba română, întrebare adresată de Kriiz7008, 8 ani în urmă

Scrie un text narativ de cel putin 120 de cuvinte, in care saa relatezi o intamplare memorabila care s-a desfasurat intrun loc drag tie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pascaldaria17
0

Răspuns:

Excursia cu școala

Intr -o zi frumoasă de școală,venise doamna de română să ne anunțe că anul acesta este o excursie cu școala la Iași.

Eu când auzisem chestia asta,eram atât de încântat/ă, deoarece nu am mai fost până acum în excursie cu școala.Cand ajung acasă,o întreb pe mama mea dacă mă poate lăsa să mă duc și eu la Iași împreună cu școala.Mama mea a acceptat,eu eram atât de fericită că pot merge pentru prima dată în excursie cu școala.

După câteva zile,venise momentul de a merge în excursie la Iași,eu eram pregătit/ă pentru aceasta excursie.Ajunsem in fața școlii,atunci apăru dintr-o dată un autocar,eu împreună cu ceilalți colegi și cu profesorii,am urcat în autocar.Drumul durase cam lung,așa că am inceput sa stau pe telefon.Dupa cateva ore,am ajuns la Iași.

Primul loc care l am vizitam era o biserică,după am mers la muzeu,iar după ne-am oprit la un mall sa mâncăm,după ce am vizitat toate acele locuri mai mersem la încă o biserică.Era deja ora 16:30,deci noi ne am urcat în autocar și am plecat spre casa.

După ce am ajuns acasă,eram foarte obosit/ă pentru că mersem in multe locuri.Eu i am arătat niste poze mamei mele și după m am așezat în pat.

In final,mi a plăcut să merg in excursie la școală și sper sa mai merg in continuare.

Explicație:

Sper că este bună !

Alte întrebări interesante