Limba română, întrebare adresată de bombadenisa3, 8 ani în urmă

Scrie un text narativ de minim 25 de rânduri in care sa povestești o întâmplare prin care ai trecut tu si prietenul tau. inserati o secventa exiplicativa si una descriptiva. va rog e urgent!!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonelascorpio
1

Răspuns:

Odata cu venirea toamnei -m am gândit sa merg cu bicicleta la Lacul Mihai Eminescu-Ipotesti pentru ca abia acolo te convingi în fiecare an ca -s a schimbat anotimpul. Pentru cei care nu știți, pana la lac străbați o pădure încununată de mister și o alee luminata non-stop. Am coborât din respect de pe bicicleta și am mers liniștit cu ochii pe copaci, crengi, frunze... Ca și cum am un singur scop:ca pictez culorile parca căzute din curcubeu peste pădure. Când am ajuns în fata lacului, nici o banca libera, copii, bunici și chicoteli de fericire într-o surdina venita de departe. Asa e aici, Nimeni nu tipa, toți vorbesc ușor și toți se aud. Ca sa nu fie exact cum va spun dintr-o data am auzit un țipăt de copil,, catelullll...,, și toată lumea s a alertat. -M am uitat în jur nimeni nu cugeta sa întindă o creanga sa se agate sau orice altceva, asa ca nu am gândit și am sărit în apa scoțând l afara ud și speriat. Cu frunze-n blana alba și cu stăpânul sau de vârstă mea au venit imediat la mine sa ma ajute cu hainele ude. În 10 min purtam câte o haina diferita de la oameni diferiți și și mulțumiri de la Alexandru, stăpânul cățelului. Asa mi a_m făcut eu un prieten adevărat cu care sa vorbesc la telefon și unul mic, pe care-l aud lătrând în telefon, mulțumindu-mi.

Explicație:

Textul de mai sus e povestea adevărată a mea și a prietenului meu. Acum amândoi am terminat facultatea(tu poți scrie școală) dar ne amintim încă acea zi.


bombadenisa3: mulțumesc frumos
Alte întrebări interesante