Limba română, întrebare adresată de Tami15, 8 ani în urmă

Scrie un text narativ în care să povestești o întâmplare petrecută în timpul unei călătorii (80-100 de cuvinte) ajutați-mă vă rog!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ddaria02
2

    Eram într-o călătorie în Europa, când am decis să mergem într-un oraș mic din Franța. Ne-am cazat într-un hotel frumos, aflat într-un cartier vechi al orașului. Pe parcursul zilei am explorat orașul, ne-am plimbat pe străduțele înguste și am vizitat diferite muzee și galerii de artă.

    Seara, am decis să mergem la un restaurant local, recomandat de ghidul turistic. Ne-am așezat la o masă în afara localului, sub un baldachin, și am comandat mâncarea. Când am primit mâncarea, am rămas uimiți de savoarea și aromatizarea preparatelor. A fost o cină minunată și ne-am bucurat de fiecare moment petrecut acolo.

    După cină, am decis să ne întoarcem la hotel, dar ne-am rătăcit prin labirintul de străzi înguste și întunecoase. Am încercat să găsim o hartă sau o indicație care să ne arate drumul spre hotel, dar totul părea întunecat și pustiu.

    Am început să ne panicăm și am încercat să sunăm la hotel pentru ajutor, dar telefonul nu avea semnal. Ne-am îndreptat atunci spre o lumină care părea să vină dintr-un bar sau restaurant deschis. Când am ajuns acolo, am întrebat ospătarul dacă ne poate ajuta să găsim drumul spre hotel.

    El ne-a zâmbit amabil și ne-a spus că ne aflăm chiar în fața hotelului nostru. Ne-am uitat unii la alții, uimiți, și am realizat că ne-am învârtit în cerc și am ajuns la punctul de plecare. Am râs de greșeala noastră și am mulțumit ospătarului pentru ajutor. A fost o seară plină de aventură și am învățat că, chiar și în orașe mici, poți avea surprize neașteptate.

Alte întrebări interesante