Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Scrieti o compunere cu titlul ,,Planuri de vacanta'' 15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Welci
96
Titlu: Planuri de vacanta
Introducere: Există locuri pe care nu le-am vizitat niciodată, cum ar fi ... (dai niște exemple de tări, orașe, etc). M-am decis, împreună cu părinții mei, să ne facem niște planuri de vacanță extraordinare.
Cuprins: În primul rând, vom vizita/vom merge ... (un exemplu), împreună cu alți prieteni. Ne vom distra foarte mult! Vom vizita ... (o atracție turistică, spre exemplu: Turnul Eiffel din Paris, Franța).
În al doilea rând, îi vom vizita pe bunici/rude/prieteni/frați,etc. în ... (o tara, exemplu: Grecia). Nu i-am văzut de mult timp și mi-e dor de ei.
În plus, ne vom opri la mare, în România/Bulgaria/Ucraina. O vară nu este vară dacă nu mergem la mare, să stăm la soare și să mâncăm înghetată.
Încheiere: Abia aștept să vină vacanța de vară!

Utilizator anonim: Ms
Welci: Cu plăcere! :)
Răspuns de Nelaella
58
Vacanta aceasta mi-am propus sa fac foarte multe lucruri si sa merg in cat mai multe locuri noi. Prima data vom trece pe la bunicii mei pentru ziua bunicii mele, dupa care vom merge la mare unde vom sta o saptamana. Vom sta in statiunea Mamaia unde vom inota si vom vizita vechiul cazino. Dupa vacanta la mare voi merge in tabara cu fratele meu. Tabara va fi intr-o zona de munte deci vom putea excalada, plimba si vedea animale pe care nu le gasesti in zona de campie. Tabara va dura doua saptamani in care vom trai o aventura fantastica. Dupa tabara vom pleca la unchiul meu in Italia, Roma. Acolo vom sta pana la finalul vacantei. Vom vizita Colloseumul, Fontana di Trevi si tot ce se poate vizita. Vom cunoaste o cultura diferita si oameni diferiti fata de cei pe care i-am vazut pana acum.
Sper ca ma voi distra si voi avea ocazia sa descopar locuri noi si sa cunosc lume noua.
Alte întrebări interesante