Limba română, întrebare adresată de cristinadaria77, 8 ani în urmă

scrieți o compunere de 150 de cuvinte despre școală ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de whitedemon6765
2

Scoala

Nu am fost întotdeauna prea incantata ca voi ajunge la școală dar acest an era special. Pe 14 septembrie mi-am luat ghiozdanul in spate și am pornit către școală.

Acolo mi-am revăzut toți colegii in afara de unul Eduard care am aflat ca se mutase la Constanța după niște neînțelegeri. Era unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, dar asta e viata ne desparte drumurile tutururora. L-am revăzut pe profesorul de mate, Dan Zaharia și pe profesoara de romana doamna Iulia Marcu. Orele au unele dintre cele mai bune,am discuta, am povestit, și am in ras împreună ca un fel de familie gigantica.

Orele se terminara iar noi ne-am îndreptat spre casa cu zâmbetul pe buze și cu gândul ca mâine va fi o noua zi minunata de școală.

Sper că te-am ajutat!


cristinadaria77: mersi
whitedemon6765: cu plăcere ❤️
Răspuns de stanciumarian73
1

Prima zi de scoala......

Intr-o zi de toamna cam friguroasa noua mea viata incepe.Pasesc cu teama in curtea scolii.O tineam strans de mana pe mama.Dupa cateva minute am intrat in clasa unde urmam sa invat patru ani de zile.Deodata se aude usa intra domnul invatator acesta era inalt,avea ochii verzi si avea o mica mustacioara.Am facut cunostinta cu el si cu colegi care au devenit acum si cei mai buni preieteni ai mei.Clasa in care eu studiam avea o micuta biblioteca iar langa geam intr-un colt erau o multime de flori colorate.Incet incet am inceput sa indragesc din ce in ce mai mult aceea scoala si aceea clasa .Acolo am facut nazbati dar si lucruri frumoase impreuna cu colegii.Au fost cei mai frumosi ani din viata mea.

sper ca te am ajutat

Alte întrebări interesante