Limba română, întrebare adresată de biancaparaschiv, 9 ani în urmă

scrieti o compunere de 25-30 de randuri in care sa realizati portretul prietenului tau

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabrielastefi
5
                              Cel mai bun prieten
 
    Eu cu prietenul meu ne cunoastem de cand eram mici . El este o persoana foarte intelegatoare,care te ajuta indiferent de situatie,o persoana calda,dar si amuzanta,serios cand trebuie si copilaros cand e cu mine.
   Ochii lui,caprui imi inspira foarte multa incredere,mainile lui ,mici,te ajuta cand ai nevoie,nu e foarte inalt,dar nici foarte scund,e perfect de inaltime. Singurul sau defect e ca pune prea mult suflet,parul valvoi,blond,gura mica si un zambet foarte frumos. Acele urechi micute care sunt mereu atente la ceea ce spun,sprancenele care imi indica mereu fericirea din suflet. 
    Cea mai de treaba persoana pe care am intalnit-o. Desi e baiat imi spune tot ce are pe suflet,imi explica de multe ori pana inteleg,o persoana care niciodata nu te-ar lasa la greu,desi a suferit mult,e cu zambetul pe buze,stie sa faca persoanele din jur sa se poarte asa cum sunt,are un stil mai retro ii place sa poarte blugi rupti,bluze putin largi,dar nu ma intereseaza asta. Ma intereseaza persoana care e dincolo de hainele de firma,persoana aceea care te pune pe primul loc mereu. Chiar daca el are 16 ani,majoritatea ar spune ca-si bate joc de mine,ca vrea altceva,dar se vede in ochii lui dragostea lui fata de mine, se vede ca ma considera ca o surioara,o surioara mai mica. Ma alinta,ma iubeste , ma sprijina in diferite sporturi,ma apara de golanii stazii , ma protejeaza, nu lasa pe oricine sa se atinga de mine,imi da sfaturi in diferite tinute,este acea persoana perfecta.
     Sincer,e cel mai frumos lucru , cel mai bun prieten,cel mai cel si ii multumesc pentru ca ma ajuta.
 Sper ca te-am ajutat.

    
Alte întrebări interesante