Limba română, întrebare adresată de Alee246, 9 ani în urmă

Scrieti o compunere de aproximativ o pagina in care sa dezvoltati mesajul sugerat de versurile O, stelelor, nici voi n-aveti in drumul vostru nicio tinta, dar poate tocmai de aceea cuceriti nemarginirea?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cocollino123
50

 De obicei, stelele semnifica sperantele oamenilor, care uneori se sting exact cum steleșe dispar când revine ziua pe pamant. Uneori populatia terestra viseaza stele in diferite ipostaze, fiecare avand, dupa conceptia unora, o semnificatie mai neobisnuita. Stelele din departare, sunt ca niste mingiute mici si stralucitoare care nu par decat sa stea degeaba pe cer.

    Dar daca iei telescopul si te uiti cu atentie, vei descoperi niste corpuri celeste care vegheaza asupra galaxiei noastre in fiecare noapte, renascand de cate ori intunericul isi face aparitia. Cu toate ca sunt ,,atat" de mici, ele inca ascund multe secrete mari, nedescoperite de oameni de stiinta cu toate aparatele lor profesioniste. Doar o minte capabila si un suflet sentimental poate detecta o informatie mai buna in ceea ce priveste, stelele.

      Stelele , fac aceeasi rutina obisnuita. Seara se aprind, si ziua dispar, pentru a recontinua acelasi ciclu timp de 6000 de ani. Dar poate tocmai facand acest lucru, recuceresc in fiecare seara inimile oamnenilor.



     Sper ca te ajuta. Nu este copiat, este inventie proprie, poti verifica. Scuze pentru micile greseli.


Draxoll: Omg chiar de pe brainly pot sa imi rezolv toata tema la romana foarte misto siteu si ms pt compunere
Alte întrebări interesante