Limba română, întrebare adresată de AndraGabrielaElla, 9 ani în urmă

Scrieti o compunere de trei , partu sau cinci randuri de caiet mare, in care sa descrieti o fantoma de halloween, si ce face ea in timpul noptii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de steff27
1
Halloweenul este o sarbatoare foarte imoortanta in America. Cea mai populara degjizare

steff27: stai scz
steff27: stai sa contonui
steff27: este fantoma, dar ceea ce nu stim eate ce face in timpul noptii. Aceasta se preface ca se pune in pamant, dar ele se pun intr-un suflet si se deghizeaza. Ele nu fac nici un rau, tot ceea ce vor este sa converseze cu noi. Voi cu cine ati vorbit anul trecut noapte de Halloween?
AndraGabrielaElla: Vezi ca Nu e despre o deghizare
AndraGabrielaElla: Este despre o fantoma reala
steff27: da, pai citeste ca am zis ca fanotma e cai mai populara deghizare
steff27: zici ca o fantoma reala... si pui de la al treilea rand
AndraGabrielaElla: Ok
AndraGabrielaElla: Merci mult
Răspuns de giuliaalx1807
1
Este seara de halloween,Spedsy este fantomița casei Foster,care era cea mai infricoșatoare casa din orașul Hatway.Foster era cea mai cunoscuta casa din oraș pentru ca in timpul serii de halloween,fantomele casei Foster umblau prin vecini pentru a ii speria. Spedsy era o fantomița pui,care nu avea experiența fiind primul ei Halloween. Fantomele experte au luat-o pe Spedsy cu ei in colindat pentru a ii arata ce fac fantomele adevarate in timpul hallloween-ului.Unele case au diferite metode de a scapa de spiritele rele,dar Spedsy a avut mult noroc cu casa domnilor Murs care erau fani ai halloween-ului.Au poftit fantomele in casa,i-au arătat lui Spedsy ceea ce face o fantoma adica:iși schimba glasul si infațișarea pentru a îi inspãimânta pe localnici,se transforma in copiii sau dau buzna peste ei in casa:)))Dar nu au lasat fantomele sa plece pana nu au auzit magicele cuvinte"trick or treat".
Si cam așa a trecut primul halloween al lui Speedsy.
*sper ca te-am ajutat,asa am gandit eu compunerea despre halloween*
Alte întrebări interesante