Limba română, întrebare adresată de 1Elena13, 8 ani în urmă

Scrieti o compunere despre cel mai bun prieten .
Dau coroana la cea mai mare compunere cu multe adjective si minim 3 alineate.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rebecaconstantin28
31
Prietena mea, Andreea, este cea mai buna si drăguță fata. Ne-am cunoscut acum doi ani într-un parc înfloritor. Îmi amintesc ca era o vreme superba de plimbare. Am observat ca avem multe lucruri în comun.
Cum ar fi desenul, dansul si multe altele. Suntem în aceeași clasa si ea este colega mea de banca. Are ochii albaștri si parul șaten. Este buna la suflet si ii plac animalutele.
Este mereu lângă mine când am nevoie de ea. O iubesc foarte mult!
Răspuns de SimpleMeow
39
Cel mai bun prieten

........ (numele lui/ei) este cel mai bun prieten al meu.
El m-a sustinut in momentele grele, m-a incurajat si mi-a fost alaturi intotdeauna. Impreuna am trecut peste toate obstacolele din viata noastra, ne-am ajutat reciproc si, cel mai important, ne-am acceptat asa cum suntem, cu bune si cu rele
El are ochii ....... (culoarea ochilor lui), parul...... (culoarea parului lui) si scurt, este inalt si slab. (ii faci descriere fizica, o poti dezvolta)
Pe langa trasaturi fizice, el este foarte bogat caracterizat si prin trasaturi morale. Este inteligent, mereu a stiut rezolvarea corecta, intelept, a avut mereu un sfat si o vorba buna cu el, corect si onest, adeseori m-a invatat sa fac ce e bine, nu ce ma avantajeaza pe mine, carismatic, bun la suflet si multe altele.
Ne cunoastem de foarte mult timp, mai exact, de la gradinita, cand viata era in diferite nuante de roz, nu aveam griji pe cap precum teme sau alte responsabilitati.
In ciuda certurilor noastre, noi mereu ne-am impacat pentru ca nu putem sta nedesparititi
Pentru toate cele mentionate anterior si pentru ca am avut si voi avea ce invata de la el, eu imi consider prietenul ca pe un frate indepartat, dintr-o alta mama

Sper ca te-am ajutat! Coroana?

SimpleMeow: Multumesc! Am mai adaugat cateva idei!
1Elena13: Cu placere......Ai facut o compunere foarte frumoasa.
rebecaconstantin28: cu plăcere
rebecaconstantin28: scuze din greșeală
Alte întrebări interesante