Limba română, întrebare adresată de amalia28, 9 ani în urmă

Scrieti o compunere despre o in tamplare de 10-20 de randuri. Va rog cat mai repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nycy
3
era intr-o nzi de toamna cand bunicul era foarte hotarat impreuna cu tatal meu sa mergem la pescuit.
Dimineata devreme prin padurea Scortarului nou cea de salcam ,unde curge batranul nostru rau Buzau ,pasarile frumos dimineata cantau frumos ....Mergan noi frumos prin padure din urma noastra aveam presimtirea ca cineva ne urmarea ... noi mergeam ,ne opream ,iar mergeam si din nou ne opream pprintre crengile pomilor pe unde soarele usor reusea sa razbata am vazut o urmbra de om (barbat)
ne-am apropiat incet incet el speriat a inceput sa tipe si sa urle era speriat.....
Abia mai stia a vorbi si nici macar nu stia cine este de unde vine si daca are familie copii ,si multe altele
Bunicul l-a luat cu binisorul si l-a dus acasa acolo anuntand autoritatile...pana cand au venit cei de la 112 bunica la hranit si i-a dat cateva schimburi de la tatal meu.
Peste cateva zile oprind in fata curtii noastre o masina straina danduse jos o femeie frumoasa si cu un barbat cu foarte multe cadouri si flori in brate cu doi copii frumosi si sanatosi ,bateau in poarta de parca stiau bine ca cineva cu suflet si cu inima buna stateau acolo.Surprizaaaaa,era acel om necajit gasit in padure cu familia sa,venind la noi drept multumire ca l-am salvat din infernul in care se afla!!!

amalia28: MULTUMESC FOARTE MULT
nycy: cu mare placere iubita!!
amalia28: :)
monaady326: hm bravo nycy!!!
Răspuns de Patrick05
1
Intr-o zi de vara am decis eu cu prietenele mele sa iesim la o plimbare pe jos prin padure
Nu am mai stat pe ganduri si am pornit.Mama ne-a pus in cosuleț mai multe bunatați, cum ar fi : fructe,prajituri,sandwich-uri etc.Cum am ajuns la poalele padurii am inceput sa cautam niste floricele ca sa le ducem la mamele noastre, am inceput sa culegem niste flori colorate, mov,galben,roz si multe altele.Odata dupa ce am intrat in padure am inceput sa cantam fel de fel de muzici haioase.Timpul trecea, noaptea sosea, eu si fetele am inceput sa ne ingrijoram pentru ca se intuneca.Am inceput sa fugim in jos spre campie ca sa nu ne prinda noaptea in padure.Dupa ce amajuns jos nu se mai vedea nimic afara,era bezna... mamele noastre erau foarte ingrijorate.am inceput sa alergam peste tot.Intr-unfinal am dat de drumul care ducea spre sat.
Odata ce am ajuns acasa mamele noastre s-au calmat si am iceput sa ne puna intrebari ca pe unde am umblat si dece am stat atata.
A fost ce-a mai speriata zi din viața mea.


SPER SA IȚI PLACA!………am incecat sa imi dau silinț- :)))
Patrick ™

Patrick05: Cuplacere :) am ținut cont zi de faptul ca esti fata :)))) ca degeamba scriam ca " la pescuit cu fetele " sau " la o tura cu bicicleta " :)))
amalia28: DA .AM VAZUT CA ESTI INTRE V-VIII
Patrick05: 8 mai exact :) tu prin ce clasa esti?:)
amalia28: EU SUNT IN 7
Patrick05: Ok :*
amalia28: :*
Patrick05: Cauta-ma p facebook daca vrei sa vb mai mult... Dull Patrick....din Salaj
amalia28: BINE DAR N-AM FACEBOOK
Patrick05: OK...:* Poți sa imi scri un mesaj pe aceasta aplicatie daca nu stii ceva :) :*
amalia28: BN
Alte întrebări interesante