Limba română, întrebare adresată de kenzor2k19, 8 ani în urmă

scrieti o compunere despre orice tema sau un text de pe internet (fragment, text simplu, etc) de jumate de pagina si subliniati complimentele. Va rog urgent dau coronita​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
1

Răspuns:

Sa te ajut!

iti voi scrie un scurt text, in care "complimentele" sunt bolduite.

Mesajul catre primarul unei localitati!

" MAI MULTA RECILARE A DESEURILOR, MAI PUTINA POLUARE ATMOSFERICA, SCHIMBARI CLIMATICE, CONTAMINAREA SOLULUI SI A APEI!"

Domnule Primar,

Echipa noastra de elevi va solicita  achizitionarea unor tomberoane speciale de separarea a deseurilor, deoarece am observat direct ca

-gestionarea neadecvată a deşeurilor contribuie la schimbările climatice şi la poluarea atmosferică şi afectează direct numeroase ecosisteme şi specii.

-reciclarea poate contribui chiar mai mult la scăderea emisiilor de gaze cu efect de seră şi a altor emisii. Atunci când materialele reciclate înlocuiesc materialele noi, scade necesitatea extracţiei sau a producţiei de materiale noi.

Explicație:

A sosit primavara. Cerul este senin iar norii de cenusa dispar. Din cer apar cateva raze aurii. De sub frunzele moarte se iveste ghiocelul. Pamantul e umed si negru. Primavara trezeste la viata intreaga natura. Iarba a prins colt fraged si nou. Pe camp ne invaluie un dulce vant de primavara. Randunica cea voioasa isi face cuibul. Primavara scoate ursul din barlog , si toate celelalte animale. Albinele se pun pe treaba si cauta nectar. Furnicile harnice lucreaza toata ziua. Noaptea scade , ziua creste. Copacii sunt din nou in floare. Mieii se joaca pe campul verde.

UIte si un mic eseu!


kenzor2k19: am avut nev de cv ca eseul, nu scrisoare sau mesaj sau etc... e ok si asa, cred.
Komisarul: sa-ti fie de folos atunci!
kenzor2k19: bine gata, hoo, 5 stele si coronita iti dau.. e bine si aaa
kenzor2k19: a stai ca n am vazut eseul
kenzor2k19: mersii multtt
kenzor2k19: coronita si 5 stele, bafta in continuare
Komisarul: Succes si tie!
Alte întrebări interesante