Limba română, întrebare adresată de jzkajxjbsjcbsjdb, 8 ani în urmă

scrieți o compunere imaginara de 10 randuri cu titlul o intamplare la curtea domneasca dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alina2002clau
4
O intamplare la curtea domneasca

Este iarna. Sarbatorile se apropie, iar noi, impreuna cu doamna invatatoare, am decis sa organizam o minunata excursie la curtea domneasca.
Zis si facut, la prima ora a diminetii, nu mai stam pe ganduri si o pornim cu totii catre autocar. Drumul nu va fi foarte lung, si oricum nu ar incapea loc de plictiseala intr-o asa atmosfera placuta. Timp liber, relaxare si momente de neuitat alaturi de dragii mei colegi ne asteapta. Dupa 2 ore, ajunsi la destinatie .. incepem sa vizitam toate locurile de prin preajma.
Complexul de cladiri si fortificatiile medievale ne incantau foarte tare, si ne captau din 2 in 2 minute atentia. Cu toate acestea, nu am putut sa nu remarcam momentul in care, unul dintre colegii din clasa (ii poti da tu nume, daca vrei) , s-a impiedicat si a cazut, spre marele nostru amuzament.
Cu totii ne-am pus pe ras , in acel moment ne-am amuzat foarte tare! Partea buna este ca nu s-a lovit, nu a patit nimic. In continuarea acelei zile, doamna invatatoare ne-a povestit toate informatiile esentiale si istoricul cetatii din Targoviste, prezentandu-ne chiar si un tablou, care apartine lui Valeriu Pantazi, o reprezentare artistica a frumoasei cetati.
Dupa aceasta zi plina de aventuri, ne-am intors acasa si am povestit cu drag parintilor toate cele intamplate.
Sper ca te-am putut ajuta! :)

jzkajxjbsjcbsjdb: Enșpe mii de stele din 5 dute la olimpiada esti foarte buna ms de tot
Alte întrebări interesante