Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Scrieți o poveste cu care să înceapă cuvintele ,,a fost odată" în cuprins să fie cuvintele ,, prințesa porni" iar la sfârșit să fie ,, și s-au sărutat" .


Dau coronița și 20 de puncte .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de EcaterinaStan
2
A fost o data o printesa foarte frumoasa. Într-o zi printesa porni spre palatul său. Ea s-a intalnit cu un print.Iar printul a invitato la el acasa. Printesa a mers la el acasa. Ei îi placea de print si printului la fel. Erau foarte fericiti in preuna. Si au vrut sa se casatoreasca. Tatal ei a aflat ca vrea fica lui sa se casatoreasca si s-a bucurat foarte tare. Au ajuns la castel totul era foarte frumos. La finalul nunti sau sarutat si au fost foarte fericiti. Sper ca team ajutat.
Răspuns de AlexandraRoberta1
2
A fost odată un împărat care avea o fiică. Ea era cea mai frumoasă fată de împărat ,care ,și soarele se minuna ori de câte ori îi lumina chipul .
Era o fântână in dreptul unui salcâm de lângă palat. Prințesa porni într-o zi călduroasă de vară la salcâm . Ea a scos o minge de aur . O arunca în aer și o prindea înapoi, când, dintr-o dată, i-a scapat mingiuta de aur din mână. S-a apucat deodată să plângă de tremurau și pietrele de tristețea ei .
Un broscoi și-a scos capul dintr-un râu. S-a dus la prințesă și a întrebat:
-Fată de împărat , de ce plângi așa de tare de până și pietrele tremură in fața ta?
-Ah ,tu erai broscoiule,a răspuns ea .
Plâng pentru că miam pierdut mingea de aur.
-Am să o aduc eu dacă mă vei face tovarășul tau de joacă ,dacă voi manca din farfuria din care mănânci și tu,daca voi dormi cu tine în același pat.
-Ah, bine! a răspuns ea.
Broscoiul a adus mingea pe pământ. Prințesa la vederea ei a luat-o și a plecat cu ea de îndată. Broscoiul a spus să îl aștepte dar in zadar.
Prințesa a ajuns la palat. S-a pus la masă si a mancat. Dar dintr-o dată se aude:
-Fată de împărat, deschide ușa! Ai uitat de promisiunea făcută mie?
Prințesa s-a dus la ușă și a deschis. Când la văzut pe broscoi, a închis ușa repede și speriată, s-a dus la masă. Împăratul A întrebat ce a pățit. Ea a povestit totul. Împăratul a spus;
- O promisiune făcută trebuie respectata!
Prințesa s-a dus si a deschis ușa. La condus la masa . La luat cu sila cu două degete și la pus la masă. Ea manca cu sila dar toți mâncau pe săturate. Broscoiul a spus că îi este somn . Au mers la culcuș . Prințesa la luat și la aruncat de perete. Apoi și-a amintit de spusele împăratului. La luat și la sărutat. Broscoiul s-a transformat într-un prinț fermecător . Cei doi s-au îndrăgostit pe loc . Prințul a povestit că a fost vrăjit de o vrăjitoare rea . Cei doi s-au căsătorit și s-au sărutat . Au făcut o mulțime de copii . Unul era mai frumos decât celălalt.
SFÂRȘIT!
SUCCES LA SCRIS!

AlexandraRoberta1: ms
Alte întrebări interesante