Limba română, întrebare adresată de familanetca, 8 ani în urmă

Scrieti o scrisoare către bunici,si ziceti că sunteți în excursie si cat de frumos este,150 de cuvinte,va rog dau multe puncte si coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cosmina2910p9hszy
1

Dragii mei bunici,

Am plecat într-o excursie cu colegii mei la Cheile Bicazului. Nu am ajuns încă la destinație, profesurul zice ca vom ajunge în maxim jumătate de ora.

Când vom ajunge, ne vom duce sa ne cazam la un hotel foarte frumos, care nu poate oricine sa se cazeze aici, este o vila de 5 stele, de lux, cu scari de lemn, ca și cum am fi la munte.Vom rămâne aproximativ o săptămână aici. Mi-am luat un selfie stick pentru a face poze cu colegii mei și cu peisajul de aici. După ce ne vom caza ne vom duce sa exploram pe aici , sa vedem mai detaliat cum este aici.

Am citit pe net ca aici se afla și un rau, numit Bicaz care fragmenta Munții Hășmaș. Am mai citit ca aceasta destinație, Cheile Bicazului, ca este o zona geografica este deosebit de pitoreasca. Mi-am luat la mine niște haine la mine încât sa îmi ajungă pe patru zile. Scriind aceasta scrisoare, au mai trecut zece minute, deci ma voi pregăti pentru când ma voi da jos .Va pup și va iubesc. Pa paa!

Cu iubire,

nepotul vostru

....(numele tau)

Sper ca te-am ajutat!Succes în continuare.


familanetca: coincidență e ca eu am fost la Cheile bicazului că e destul de aproape
cosmina2910p9hszy: superr
cosmina2910p9hszy: și eu am fost!
familanetca: si ai scria la final nepoata voastră dar sunt baiat
familanetca: scirs*
familanetca: scris*
cosmina2910p9hszy: imediat
familanetca: fain
cosmina2910p9hszy: :))
familanetca: asa:))
Alte întrebări interesante