Limba română, întrebare adresată de digoridancatal, 9 ani în urmă

Scrieti un eseu de o pagine si jumatate avind titlu "Alaturi de cintec e frumoasa viata
"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de catelusabinki
1
         Oricine stie ca o viata frumoasa e o viata traita in cantec, veselie, si dans.Cel mai impoirtant element pentru o viata frumoasa este cantecul si veselia din el.
       Un cantec poate fi vesel, dar poate exprima si tristete.Cu siguranta un cantec cu putina tristete in el, ajunge sa fie unul vesel, deoarece muzicalitatea elimina orice pic de tristete existenta in acel cantec.De asemenea, dispare si tristetea de pe chipul persoanei si din sufletul acesteia.
      Binenteles ca nu doar cantecul face viata frumoasa.El doar ii da putin mai multa stalucire si voiosie.Nu poate sa  faca sa dispara tristetea in complexitate.Depinde de volumul tristeti..
     O viata traita alaturi de cantec tine si batranetea din suflet la distanta.Exista persoane care sunt batrane la exterior, dar in seflet sunt ca la zece ani, deoarece au trait alaturi de cantece.
    Toate persoanele care vor avea un cantec in minte se vor simti apreciate de propria persoana, dar si de cei din jur, fiind mai increzatori pe ziua c e urmeaza, pe saptamana care va veni si pe anul urmator care nu se stie cu ce vine.
     In concluzie, o persoana a carei vieti este tinuta langa cantece, este mai voinica, increzatoare, curajoasa.Toata populatia ar putea fi asa daca ar vrea.



digoridancatal: Multumesc!!!
Alte întrebări interesante