Limba română, întrebare adresată de Tasi101, 8 ani în urmă

scrieți un text de 17-20 rânduri în care sa fie vorba despre animale, ceva de genul o ferma
dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnneMary10
6
La bunici

Era o zi frumoasa si insorita de vara. Cocosul ne-a dat strigarea de dimineata, iar pasarile au inceput sa cante.
Dintotdeauna mi-a placut sa merg vara la bunici, deoarece aici puteam avea grija de animalele de la ferma.
In timp ce bunica mea hranea animalele, eu ma jucam cu catelusul Bobiță. Era un caine tare activ, toata ziua fiindu-i gandul la joaca si la alergat prin curte.
L-am rugat pe bunicul meu sa ma invete sa calaresc un cal. Mereu am vrut sa fac asta, dar nu aveam curaj. Era timpul sa imi inving frica!
Ne-am dus in grajd si l-a scos pe Bingo, cel mai prietenos cal. Bunicul meu m-a ajutat sa ma urc pe cal si m-a invatat cum sa il controlez. Chiar daca cand a inceput sa alerge mi-a fost frica, aceasta teama a disparut dupa cateva secunde.
Aceasta experienta a fost una minunata, iar de acum nu o sa-mi mai fie frica de nimic.
Răspuns de hzhhzjzjz
1
Când am mers la fermă la bunici mei de la țară am văzut o grămadă de animale cum ar fi : porci, pisici, câini și etc etc. Am văzut-o pe bunica mea cum s-a dus cu vaca la păscut pe ogoare și cu boii la arat grădină, când am ajuns acasă am văzut cum o pisica se juca cu un șoarece și câinele rodea oasele. Porci guițau și se tăvăleau în noroi. Eu m-am dus cu bunicul meu cu căprițele la păscut și iezi adică puiul caprei sugea lapte de la mama lui și așa a fost la țară,. Sper că te-am ajutat
Alte întrebări interesante