Limba română, întrebare adresată de explay, 9 ani în urmă

Scrieti va rog un eseu cu tema:
Am sa fiu fericita deoarece am sa fac tot possibelul pentru asta..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ShiftXYZ
1
In viata gasesti multe piedici si obstacole. De cele mai multe ori, parintii sau prietenii iti vor da sfaturi, iar tu, ca om bun ce esti, tinzi sa le urmezi. Insa, nu mereu reusesti sa atingi reusita datorita acestora. Deseori, ceva nu merge bine. 
Cred ca trebuie sa gasim motivatia necesara pentru a ne forma viata si drumul pe care vrem sa il urmam. Se spune ca esti fericit atunci cand fac ce iti place, cand ai un serviciu bun si o viata decent, atunci cand iti construiesti si cladesti singur familia. Se mai spune ca devii matur atunci cand constientizezi responsabilitatile vietii. 
Atunci cand cunosti responsabilitatile pe care le ai in viata, trebuie sa stii cum sa le manevrezi. Atunci cand ai probleme, trebuie sa fii inteligent la solutii cat mai eficace. 
Imi doresc ca fericirea mea sa constituie intr-o viata cat se poate de decenta si sa imi pot forma singur viata. 
Am sa fac tot posibilul pentru a-mi atinge telul de a avea o viata fericita, pentru ca imi doresc sa ajung un om fericit. Imi doresc ca fericirea mea sa se raspandeasca la orice ma inconjoara, iar ce ma inconjoara vreau sa fie ceva inspirational pentru oamenii de langa mine.

explay: multumesk..foarte bun eseu
ShiftXYZ: Spor la tema :D
explay: ms:D
Alte întrebări interesante