Limba română, întrebare adresată de DenisaGiulia, 8 ani în urmă

Scrisoare de motivatie model pentru Facultatea de Geografie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Luminix
2
Scrisoarea de motivație trebuie să fie un document ce conține aprecierile proprii ale candidatului. Trebuie redactată în Microsoft Office Word, caractere Times New Roman, 12 și trebuie să conțină între 300 și 500 cuvinte.
Iată o structură a acesteia:
1.date de identificare ale candidatului - nume, prenume, inițiala tatălui
2.de unde s-a informat deapre oferta educațională a universității
3. Care sunt motivele alegerii programului de studiu și argumentele pentru care ați ales să studiați geografia (motivele personale, preferințe legate de o anumită carieră, argumente pentru obținerea unei anumite calificări)
4. așteptările privind viața de student la geografie, în ceea ce privește procesul educațional precum si eventuala angajare pe durata studiilor.
5. după finalizarea programului studiilor universitare de licență, vă gândiți să continuați studiile universitare de masterat.
6. Ați avut realizări deosebite pe parcursul liceului (participări la olimpiade, concursuri, acțiuni de voluntariat, stagii, vizite, etc..)
7. Cum doriți să vă implicați în activități extracuriculare organizate de cadre didactice sau studenți (participare la sesiuni de comunicări științifice studențești, concursuri, acțiuni de voluntariat, schimburi de experiență
8.menționați alte elemente care considerați că vă recomandă
Alte întrebări interesante