Informatică, întrebare adresată de connorishumanig, 8 ani în urmă

Se citeste un numar n (1<=n<=50) si apoi un sir de n numere intregi. Sa se scrie un program care afiseaza minimul “cifrelor de control “ a numerelor din sir (“cifra de control a unui numar “ este obtinuta astfel: se face suma cifrelor, apoi suma cifrelor sumei obtinute s.a.m.d pana cand se obtine un numar<10).
Se citeste un numar n (1<=n<=50) , un numar intreg x si apoi un sir de n numere intregi. Sa se scrie un program care afiseaza de cate ori apare x in sir.
Se citeste un numar n (1<=n<=50) , 2 numere intregi a si b si apoi un sir de n numere intregi. Sa se scrie un program care afiseaza media aritmetica a numerelor din sir ce apartin intervalului [a,b];
Se citeste un numar n (1<=n<=50) si apoi un sir de n numere intregi. Sa se scrie un program care afiseaza, pentru fiecare numar suma divizorilor sai.
Se citeste un numar n (1<=n<=50) si apoi un sir de n numere intregi. Sa se scrie un program care afiseaza, pentru fiecare numar, cel mai mic divizor prim al lui.
Se citeste un numar n (1<=n<=50) si apoi un sir de n numere intregi. Sa se scrie un program care afiseaza suma tuturor divizorilor ai tuturor numerelor din sir.
Se citeste un numar n (1<=n<=50) si apoi un sir de n numere intregi. Sa se scrie un program care afiseaza, pentru fiecare numar x din sir cel mai apropiat numar de x , numit y cu proprietatea ca x si y sunt prime intre ele.
Se citeste un numar n (1<=n<=50) si apoi un sir de n numere intregi. Sa se scrie un program care afiseaza cmmdc al tuturor numerelor din sir.
Se citeste un numar n (1<=n<=50). Sa se scrie un program care afiseaza numerele prime mai mici sau egale cu n.
Se citeste un numar n (1<n<=50). Sa se scrie un program care afiseaza cel mai mare numar prim mai mic sau egal cu n.
Se citeste un numar n (1<n<=50) si. Sa se scrie un program care afiseaza cel mai mic numar prim mai mare sau egal cu n.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeaticanet
3

Explicație:

Aici e doar prima problema.

ar fi mai ok sa creezi cate o intrebare pt fiecare problema

Anexe:

connorishumanig: ok multumesc frumos!
Alte întrebări interesante