Se stie ca.........
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/dad/c69a1c384c7b0d9e071e5b489eb0d673.jpg)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(a - 1/a)^2 = a^2 + 1/a^2 - 2 = (2√3)^2 = 12
a^2 + 1/a^2 = 12 + 2 = 14
________
a^2 + 1/a^2 + 2 = 14 + 2 = 16
(a + 1/a)^2 = 16
a + 1/a = 4 sau -4
________
a^2 - 1/a^2 = (a + 1/a)(a - 1/a) = 2√3(a + 1/a)
= 8√3 sau -8√3
Răspuns de
0
Răspuns:
Vezi atasament
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/de5/218ee48bf10555db53ba95cf7b3890f0.jpeg)
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă