Limba română, întrebare adresată de ginobadoi, 8 ani în urmă

Selectează cuvinte și expresii din text preferat din manualul de limba română Redactează un text creativ în care să introduci cuvintele și expresiile selectate dai un titlu potrivit va rog,textul Gradina Uriasului​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bella8311
6

Răspuns:

cuvinte extrase și expresii: parfumate, zburdalnici, voie bună, meleaguri, nestingheriți, lacrimile șiroindu-i, egoist, îi îmbună chipul.

~Băiețelul egoist~

Într-o zi plină de voie bună, pe când toate florile parfumate de prin parcuri dansau pe cântecul alcătuit din ciripitul păsărelelor, iar toți cântau nestingheriți, de prin mai multe meleaguri, un copilaș răutăcios și egoist, tot încerca să le facă tuturor o zi mai rea decât a lui.

El, supărat că nu știa cum să facă așa ceva, s-a gândit că ar putea da drumul din cușcă câinele cel rău al vecinilor lor.

Acesta, a gonit de pe străzi toți copii și oamenii fericiți, lăsând străzile goale. Dar ce nu s-a gândit a fost momentul care s-a întâmplat după, câinele a sărit pe el, iar acesta i-a făcut o zgârietură foarte mare pe mână. Cu lacrimile șiroindu-i, un bătrân l-a salvat. Gestul acesta, îi îmbună chipul micului copilaș.

Sper că am ajutat!

Alte întrebări interesante