Limba română, întrebare adresată de 1234556677, 9 ani în urmă

sint frumoase diminetile de vara! Cind te trezesti,parca ai vrea sa zbori///////////////// Imagineaza-ti ca ai un covor fermecat.Scrie un text din 5-6//5sau6 propoziti//enunturi in care sa relatezi despre o calatorie cu covorul zburator
ajutatima varog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de imarius250
15
Este o dimineata frumoasa de vara . M-am trezit si parca as fi avut dorinta sa zbor pe un covor fermecat . Cum acum o saptamana a fost ziua mea , am primit un covor aparent ''banal''. Deschid punga si intind covorul si ma asez pe el . Intr-o fractiune de secunda am fost ridicata in inaltul cerului . Am zburat timp de o ora si a fost minunat . Nu voi uita niciodata aceasta intamplare !

1234556677: multumesc
imarius250: Cel mai bun raspuns ?
imarius250: Cu placere !
Răspuns de Utilizator anonim
4
Ieri am fost la o prietena de ziua de nastere. Eu i-am dat un covor cam banal aparent adica fermecat. Prietena mea Alexia a descoperit ceva straniu covorul banal zbura dar mai si ciudat era ca nu stia de la cine a primit acest covor. Pe mine mi-am luat o bluza rosie o rochie albastra si niste sandale si am plecat cu covorul. Am călătorit prin multe tari si insule. Am mai vazut muzee de departe si muli copii care nu-i cunosteam. A fost extraordinar!

1234556677: multumesc
Alte întrebări interesante