Matematică, întrebare adresată de mihaialex1998s, 9 ani în urmă

Solutia ecuatiei : (x-3)^2=x(x-5)+11 este ..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
\displaystyle (x-3)^2=x(x-5)+11 \\ \\ x^2-2 \cdot x \cdot 3+3^2=x^2-5x+11 \\ \\ x^2-6x+9=x^2-5x+11 \\ \\ x^2-6x-x^2+5x=11-9 \\ \\ -x=2 \\ \\ x=-2

mihaialex1998s: Mersi
Răspuns de Meclalol
1
6x+9=5x+11==\ \textgreater \ 5x-6x=11-9=2====\ \textgreater \ x=-2[tex] x^{2} -6x + 9 = x^{2} -5x +11 [/tex]

Raspunsul este -2.
Sper ca te-am ajutat. :> *


mihaialex1998s: Mersi , dar a fost atsuko inaintea ta :D
Alte întrebări interesante