Franceza, întrebare adresată de andreea1233517, 8 ani în urmă

(Sper ca se înțelege scrisul:))
Vreau și eu traducerea corecta a acelui text.. Vreau traducerea cât mai corecta și cât mai rapid
PS:Știu ca scriu urat.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deliaape
1

Familia mea mare

Familia mea locuieste intr-o casa mare cu patru etage situata pe strada ....

La etajul patru stau bunicii mei. Numele lor este Marie France si Jean Pierre. Bunica mea este mare si grasa. Ea face cele mai bune prajituri din lume. Bunicul meu nu are par in cap sau este chel dar in schimb are mustata mare. Lui ii place sa cante la vioara si sa spuna povesti vechi despre razboi. Tot la etajul patru sta si sora bunicii mele pe care o cheama Aurora. Aceasta are parul foarte scurt si poarta niste ochelari ciudati. Sotul ei este Henry Laforet. El are o pasiune pentru "este gresit cuvantul cred ca este vorba despre vols=zboruri".

La etajul trei locuieste fratele mamei mele RV. El este unchiul meu preferat. Este foarte cochet si poarta tot timpul papion.

MO, sotia lui are gura si obrajii mari. Ea este coafeza.

PM, fratele lui MO locuieste si el la etajul trei. Lui nu-i place galagia. Acesta bea in fiecare dimineata un pahar enorm de lapte. Sotia sa C are parul "aici lipseste un cuvat poate fi courts inseamna scurt ou longues lung" si cret. Ea este vorbareata si curioasa tot timpul pregatita de ras.

La etajul doi este apartamentul parintilor mei. Mama mea AD este medic la spitalul R. Tatal meu A este tot timpul ocupat. El calatoreste mult si si vorbeste mult la telefon.


andreea1233517: Mulțumesc
deliaape: cu drag
izzabella64: deliaape
izzabella64: AM POSTAT UN EX LA FRANCEZA
izzabella64: ex 3
izzabella64: MA AJUTI DELIAAPE??
deliaape: nu gasesc postarea
Alte întrebări interesante