Limba română, întrebare adresată de familiagliga1, 9 ani în urmă

Spuneti-mi va rog o compunere cu titlul ,,In parc'' cu sfarsitul: Cand soarele se pregatea de culcare ne-am hotarat sa ne intoarcem, obositi, dar veseli dupa atatea peripetii. Ce zi minunata!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Sandra000
2
                                         In parc   

           Era o zi frumoasa si eu cu prietenii mei:.....(unde sunt .... completezi tu.la prieteni te rog sa notezi de preferat ca sa mearga cu ce voi scrie mai departe 2 fete 2 baieti) ne-am hotarat sa mergem in parc si fiecare sa aduca cate o jucarie.
         Ajunsi acolo am aratat jucariile:eu am adus o minge,....... a adus o coarda,..... a adus un joc de table, ........ a adus niste papusi, iar ....... a adus niste masinute.
        Dupa ce ne-am jucat un ceas, am hotarat sa ne plimbam pe malul lacului.Ajunsi cu picioarele in apa mica, .......(baiat) a inpins-o pe ......(fata) in       apa si si-a scapat lantisorul.A inceput sa planga,iar ......(baiatul care a inpins-o)    a sarit in apa dupa lantisor reusind sa-l prinda la timp,in timp ce noi stateam cu inima la gura.Dupa aceasta intamplare ne-am mai jocat vreo doua ceasuri.
       Cand soarele se pregatea de culcare ne-am hotarat sa ne intoarcem,obositi, dar veseli dupa atatea peripetii.Ce zi minunata!

Sper ca ti-am fost de folos si ca ma vei alege ca cel mai bun raspuns!
Alte întrebări interesante