Limba română, întrebare adresată de c4778656, 7 ani în urmă

spuneți vărog rezumarea unui film.Dau coroană

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tundrealenuta109
1

Răspuns:

O Lume Ciudată

-În acest film este vorba despre un Tată și un fiu.

Tatălui îi plăcea mult exploreze iar fiul său ura această chestiune, fiului îi plăcea grădinăritul.

-Într-o zi au plecat amândoi pe un munte pe care tatăl se chinuia de mult îl descopere. Când au ajuns mai sus fiul a renunțat și a spus se va întoarce. Însă tatăl a rămas.

-După 15 ani Mark (Numele fiului) a ajuns aibă și el o familie, dar, cu tatăl său nu sa mai văzut, el credea e mort. Mark sa gândit tatăl său poate-poate ar fi supraviețuit și a zis în gândul lui va pleca îl caute. Și a plecat în căutarea tatălui pe acel munte cu o mașină zburătoare. El nu a fost singur la luat și pe fiul sau și grupul sau (avea un grup de exploratori).

-Și iata au ajuns într-un loc foarte neobișnuit.

În timp ce mașina zbura Mark a sărit singur își caute tatăl. Era plin de creaturi ciudate. Cei din masina zburătoare sau îngrijorat deoarece ei nu știau de ce a sărit Mark din Mașină și au început îl caute. Între timp Mark îl găsise pe tatăl său și au plecat și ei caute mașina. Și până la urmă sau întâlnit și au decolat de acolo. Dar povestea nu se încheie ei au trecut de niște monștrii foarte mari pe care i-au înfrânt. Până la urmă au iesit din acel loc unde tatăl lui Mark sia petrecut 15 ani din viață. Și ca vezi acel loc erau intestinele unui monstru munte. Care era foarte mare.

-Cam acesta ar fii rezumatul filmului.

Explicație:

Sper că te-am ajutat!


c4778656: Mulțumesc
tundrealenuta109: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante