Limba română, întrebare adresată de andreeadavid1089, 7 ani în urmă

Subiectul al II-lea 20 de puncte Redactează un email, de minimum 150 de cuvinte, adresat prietenului tău George, prin care să îl convingi să citescă în timpul liber o carte recomandată de tine, integrând în mesaj o secvenţă narativă și una argumentativă. Adresa de email a lui George este [email protected], iar a ta este [email protected] sau [email protected]. Punctajul pentru compunere se acordă astfel: conținutul compunerii - 12 puncte • redactarea compunerii - 8 puncte (marcarea corectă a paragrafelor - 1 punct; coerenţa textului 1 punct; proprietatea termenilor folosiți - 1 punct; corectitudinea gramaticală punct; claritatea exprimării ideilor - 1 punct; ortografia - 1 punct; respectarea normelor de punctuație - 1 punct; lizibilitatea - 1 punct). Notă! Compunerea nu va fi precedată de titlu sau de motto. Punctajul pentru redactare se acordă doar în cazul în care compunerea are minimum 150 de cuvinte şi dezvoltă subiectul propus.

URGENT VĂ ROG FRUMOS
EU NU PREA MĂ PRICEP LA ASTEA

MULȚUMESC MULT ​


Anonimos100: Este absolut incredibil cum cer unii pe brainly sa le faci esee de 10 pagini cu 50 de cerinte care trebuie sa fie indeplinite pentru premiul generos de 5 puncte. Atat de darnici

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andy0019
5

de la maria15@abc.com

pentru george.14@abc.com

Buna George! Sper ca ești okay pentru ca nu mi-ai mai scris de mult timp.

Să trecem direct la temă - am citit săptămana trecută o carte numită "Bunicuța Hoțomană" de David Williams. A fost foarte interesantă, și de asta ți-o recomand și ție!

Ar trebui să citești mai mult pentru ca cărțile îți îmbogățesc vocabularul, ne ofera cunoștințe noi și ne imbunătațește și memoria. Câteoadata cititul iți poate reduce stresul, perfecționează capacitatea de a socializa.

De fiecare dată când începi să citești o carte, te scufunzi cu totul in alta lume - o lume a basmelor unde poți întâlni personajele lecturii.

Cartea recomandată de mine - " Bunicuța hoțomană " - nu are chiar atat de multe pagini deci o poti incerca și tu să o citești!

Cu mult drag, de la prietena ta - Maria.

P.S. - la fel si eu nu sunt buna la compus texte or cv de genul, sper ca e de ajuns - mai mult nu am putut sorry!!

Alte întrebări interesante