Limba română, întrebare adresată de elenazaharia160407, 8 ani în urmă

Subiectul al II-lea (20 de puncte) Redactează un text, de minimum 150 de cuvinte, în care să caracterizezi un personaj din textul 1. în elaborarea compunerii: - vei prezenta un aspect referitor la rolul/statutul/identitatea personajului în textul dat; - vei menţiona un mijloc de caracterizare relevant pentru portretul fizic/moral; – vei evidenția o trăsătură a personajului, exemplificând-o prin raportare la o secvenţă/o replică semnificativă pentru mesajul textului; - vei corela o valoare a ta cu una dintre valorile personajului. - NOTĂ! - Punctajul pentru compunere se acordă astfel: conținutul compunerii – 12 puncte • redactarea compunerii - 8 puncte (marcarea corectă a paragrafelor - 1 punct; coerenţa textului - 1 punct; proprietatea ter- menilor folosiți - 1 punct; corectitudinea gramaticală - 1 punct; claritatea exprimării ideilor - 1 punct; respectarea normelor de ortografie - 1 punct; respectarea normelor de punctuație - 1 punct; lizibilitate - 1 punct). Notă! Punctajul pentru redactare se acordă doar în cazul în care compunerea are minimum 150 de cuvinte și dezvoltă subiectul propus.
VA ROOOG! E URGENT!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adimisumisu
0

Răspuns:

Salut poți pu e poza cu textul ?


adimisumisu: Personajul din text mi se pare unul fantastic deoarece este foarte curajos prin modul sau de supraviețuire în lumea de zi cu zi.
adimisumisu: accesta are niște abilități spectaculoase care readucd o inspirație în sufletul tău. Unele abilități ale lui sunt: de a simți orice ii sta în cale de a vedea noaptea și de a ataca foarte ingenios cu sulita creeata de supraviețuitor
Alte întrebări interesante