Limba română, întrebare adresată de Emanuel1337, 8 ani în urmă

SUBIECTUL AL II-LEA Imagineaza-ti cà ai devenit peste noapte proprietarul unei pensiuni de animale. Scrie un text narativ, de minimum 100 de cuvinte in care sa prezinţi activitatile ce se desfasoara in acel loc, in decursul unei zile obişnuite. Vei introduce în compunerea ta o secventa descriptivă şi una dialogată. 20p Paul ponnu compunere se morda astfel Catul compunerii-12p Redactarea compunere p (marcarea corectă a paragrafdor Ip. coerenta textului 1p. proprietatea termenilor folosit ip, corectitudine gramatica ir claritatea exprimaru dedor Ip, respectarea pormelor de ortografic Ip, respectarea normelor de punctuati Ip. lvibilitatsip) NOTA Punctul pentru redactare se acorda doar in cazul in care compunerea are minimul cuvinte şi dezvolta subiectul propus​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
2

Răspuns:

Buna seara! O sa te ajut fiind un subiect de Evaluare!

Stii, imi plac pisicile enorm!  Motanul meu Sam ( un birmanez original) ma priveste cu blandete si ma insoteste la culcare. Am adormit impreuna pe aceeasi perna si..... Se facea  ca am devenit o mare proprietara a unei pensiuni! Ca sa vezi! Ce mi-am zis? Ia sa le fac eu o bucurie si prietenelor mele pisicile!

Asa ca am numit pensiunea mea  "Raiul pisicesc! " Pai, cum sa nu le chem pe iubitele mele feline ca sa le rasfat! Am realizat si organizat interiorul,  am pus la punct un program de activitati pisicesti, astfel incat fiecare stapan al unei pisici si nu numai, pe langa cafeaua din partea casei, a taifasului, a lecturii la alegere  unor carti/reviste si a altor bunatati, sa aiba posibilitatea sa isi priveasca "febletea" din orice unghi.

Am realizat apoi locuri de joaca pentru pisici, tot felul de etajere pe care ele sa se urce, trasee pe care sa le strabata, un loc de relaxare si multe, multe jucarii. Culoarea dominanta este bejul cu maron ( culoarea motanului meu), traseele de un bleu-ciel ( cuoarea ochilor lui), iar vesela neagra cu auriu.

O zi de activitati in Raiul pisicesc se desfasoara sub atenta indrumare nu doar a mea, ca patroana, dar si a angajatilor mei, specialisti in domeniu, a unui doctor veterinar  si a mai multor bucatari  specializati in gatirea celor mai savuroase manacruri si deserturi pisicesti.

Aveam clientela selecta si destul de interesata de ofertele mele, iar modul in care deservirea "clientilor" a primit nota 10, a adus cu sine si recunoasterea pe piata!

Stii ca sunt grozava! Ma gandesc  sa imbunatatesc perioada de sedere in pensiunea mea, de la 3 la 10 zile (bineinteles cu costurile aferente!), dar si imbunatatirea activitatilor desfasurate - jocuri cu diverse jucarii, antrenare pentru trasee dificile...

Ajunsesem departe, departe, cand... o labuta insistenta pe obraz m-a readus la realitate!

Ce vis frumos! Ce-ar fi sa il si realizez?

Explicație:


Emanuel1337: mulțumesc mult ❤❤❤❤
Komisarul: cu placere!
Alte întrebări interesante