Limba română, întrebare adresată de nunusa71, 9 ani în urmă

SUNT O PERSOANA DE INCREDERE COMPUNERE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Sunt o persoana de incredere, toti prietenii mei au incredere in mine, pentru ca sunt de incredere. Prietenii mei care nu au altii prietenii de incredere, cred ca sunt un om bun, harnic si destept.
Sunt o persosna care nu imi plac oamenii care mint. Si imi doresc si eu multi prietenii de incredere. Prietenii mei spun ca sunt un prieten foarte bun, si descurcaret, ei mereu mi-au spus probremele lor, si de famile, dar eu tot continui sa ii ajut.

Utilizator anonim: Ce e gresit?
Utilizator anonim: Fac alta?
Răspuns de Andreiutzukywi
7
Eu mă consider o persoana de încredere. Pot zice ca și prietenii mei cred la fel, spunându-ne secrete intre noi. Fiecare are grupul sau de prieteni, iar eu cred ca sunt cel mai norocos. Toate secretele pe care le-am spus, acolo au rămas. Eu îmi aleg prietenii după un test, testul de încredere. Le spun un secret și dacă după o zi îl afla toată clasa înseamnă ca acel copil nu poate fi un prieten adevărat. Tot ce mi s-a zis mie pana acum de la un prieten a rămas în inima mea, încuiat, nimeni putând sa-l deschida. E un miracol ca în ziua de azi poți găsi câteva persoane de încredere, care sa le poți păstra ca prieteni pe viață. Alții se fac prietenii tai după interese, sau alții nu se pot integra în alt grup social. Pot zice ca dacă o persoana e de încredere, ca mine o pot numi prieten adevârât, nu contează câți ani are sau ce cred alții despre el. Pot zice ca sunt o persoana de încredere ce se poate împrieteni cu oricine. Ar fi bine ca toți sa fie așa.
Sper ca te-am ajutat! COROANA?
Alte întrebări interesante