Engleza, întrebare adresată de capleaalina35, 8 ani în urmă

Te tradus aceste text! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ChivuMarilena39
1

Explicație:

Acesta este răspunsul corect . Succes la transcriere !

Anexe:
Răspuns de promiseq07
1

Răspuns:

Baron Karl vin Drais a inventat primul vehicul cu doua roti. El l-a numit draisienne. Nu avea pedale-il impingeai cu picioarele! Prima bicicleta a fost Penny Farthing.Era mai dificil sa o conduci pentru ca roata din față era enorma. Azi,se afla sute de modele de biciclete începând de la biciclete de munte pana la biciclete de cumpărături.

Motocicletele au aparut după inventarea petrolului. Doi germani au construit prima motocicleta în 1885. Nu mergea foarte repede! Doar 7 km pe ora. În secolul 20 multe companii au început sa construiască Motociclete pentru ca mașinăriile au devenit mai puternice. Hailey Davidson a produs prima motocicleta in 1920 și a devenit foarte faimos. Lumea a început sa concureze cu motocicletele.Primul concurs Grand Prix de Motociclete a fost în 1949. Astăzi Motociclete MatoGP pot călătorii cu 320 de km pe ora.

Bicicletele și motocicletele oferă accelerație și libertate.

ele sunt pentru orașe mari și pentru a explora locuri noi,dar ele pot fi foarte periculoase. Este important sa fie conduse cu grija și întotdeauna sa se poarte o casca. Tu ce preferi doua roti sau patru?

Alte întrebări interesante