Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
5
Răspuns:
3√2
Explicație pas cu pas:
√18 + √32 - 3√8 + 2√2 = ?
18 = 2·3²
32 = 2·2⁴
8 = 2·2² =>
√18 + √32 - 3√8 + 2√2 = √(2·3²) + √(2·2⁴) - 3√(2·2²) + 2√2 =
= 3√2 + 4√2 - 6√2 + 2√2 = √2 ·(3+4-6+2) = 3√2
Răspuns de
0
Răspuns:
sper ca înțelegi, dacă nu poți să mă întrebi
Anexe:
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă