Limba română, întrebare adresată de banuandreidavid4, 8 ani în urmă

Text argumentativ despre importanta autocontrolului, dau coroana,cât mai repede ca mâine dimineață am romana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jccosmin
0

Răspuns:

Autocontrolul poate afecta toate acțiunile copilului, de la modul în care comunică în legatură cu un lucru care l-a înfuriat, la dispoziții fluctuante în desfășurarea activităților firești din viața de zi cu zi.

Nevoia de autocontrol se poate simți uneori ca un moft, dar influența sa este spectaculos de puternică. Un studiu de referință efectuat de-a lungul a trei decenii a constatat că nivelul de autocontrol al copiilor în vârstă de cinci ani, este unul dintre cei mai mari predictori ai sănătății, bunăstării și succesului lor ca adulți. Știind cum să crească autocontrolul, acesta îi poate ajuta pe copii să găsească o cale care îi ajută să prospere.

Studiul de sănătate și dezvoltare multidisciplinar Dunedin, un studiu din Noua Zeelandă, a primit laude internaționale pentru informațiile prețioase pe care le-a scos la suprafață. Cercetătorii au urmărit 1000 de copii de când s-au născut până la vârsta de 32 de ani. Copiii care aveau niveluri mai ridicate de autocontrol la vârsta de cinci ani aveau mai multe șanse ca adulți să fie mai sănătoși, mai bogați și mai puțin susceptibili de a avea dependență sau condamnare penală.

Explicație:


banuandreidavid4: trebuie sa aibă,părere,2 argumente și concluzia
banuandreidavid4: nu că copii sunt mai deștepți decât adulți sau alte tari etc
Alte întrebări interesante