Limba română, întrebare adresată de titi41, 9 ani în urmă

text argumentativ despre importanta cunoasteri istoriei de catre un adolescent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnaAsandei
1
in opinia mea istoria romaniei este una bagata si frumoasa.Noi ,ca romani, ar trebuii sa fim mandri de ea.este important sa cunoastem istoria romaniei,istoria tarii noastre.
        in primul rand ,noi avem o istorie in care s-au intamplat multe de la cuceriri la pierderi de teritorie,de la razboaie crude si reci la  victorii mari.Ne-am unit tara,am marit-o,am facut-o mai frumoasa.
             in al doilea rand noi ca si romani ar trebuii sa fim mandrii de poporul nostru si de tara noastara,totusi aici ne-am nascut, am crescut si traim.tara noastra este o tara frumoasa si ar trebuii sa ne mandrim cu ea si cu istoria ei.
            in al treilea rand este foarte important sa ne cunoastem istioria.Ata pentru cunostiintele generale cat si pentru noi,ca popor. Asa cum este importanta  limba romana,matematica sau alte materii ,este importanta si istoria.Deoarece fara ea noi acum poate am fi vorbit alta limba,ne-am fi nascut in alta parte si tara noastra nu ar mai fi existat.Istoeia este ce a  fost anul trecut sau ieri ,Istoria este ce s-a intamplat de mult timp.  
 

sper sa te ajute :]]]]] *scuze pentru greseli*






Alte întrebări interesante