Limba română, întrebare adresată de popaf1997, 9 ani în urmă

Text argumentativ despre internetul in promovarea unei carti.
In opinia mea, In primul rand, In al doilea rand si Concluzie.
Repede daca se poate MS

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de EvaRoxana
4
Promovarea unei carti reprezinta punctul de plecare in popularizarea acesteia. Dupa cum stim tinerii nu mai sunt interesati sa citeasca din diferite motive.
Din punctul meu de vedere reclama adusa unei lecturi reprezinta un lucru importnant intru cat, din moment ce vom afla tot mai multe informatii despre o anumita carte cu atat vom fi mai interesati sa o citim.
In primul rand, promovarea cartilor se poate face atat in mediul online cat si fizic prin flyere si afise. Avand in vedere faptul ca majoritatea tinerilor isi petrec timpul mai mult pe retelele de socializare, metoda reclamei online da cel mai mare randament.
In al doilea rand avem multe carti , care, prin intermediul internetului au devenit foarte populare in randul tinerilor cititori, opere cum ar fi: Fluturi de Irina Binder, Exercitii de echilibru - Tudor Chirila, 40 de zile- Chris Simion.Aceste carti cu ajutorul promovarii online, prin reclame sau prin recenziile aduse de alti indivizi care au lecturat aceste carti, au starnit o adevarata moda printre reprezentantele sexului frumos mai ales, multe domnisoare preferand sa citeasca aceste opere doar pentru simplul fapt ca sunt la moda.
In concluzie promovarea cartilor reprezinta un lucru foarte important.
Alte întrebări interesante