Limba română, întrebare adresată de zeteacosmin17, 8 ani în urmă

Text argumentativ minin 150 cuvinte în care să argumentam dacă a învăța un sport este dificil sau nu... Dau coroana și puncte vă rog frumos țineți cont de structura unui text argumentativ! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinagorgan
1

Daca inveti un sport este dificil deoarece trebuie sa muncesti ca sa stii sa faci acel sport. Trebuie sa pui mana pe succes.

De exemplu, daca vrei inveti sa faci dansuri invearca in fiecare zi, sa repeti macar jumatate de ora sau o ora. Din moment ce iti doresti sa practici un sport si ti se pare foarte greu nu trebuie sa renunti la el. Daca iti doresti sa dansezi, sa inoti, sa calaresti, sa faci atletism sau sa faci baschet inseamna ca poti si sa te duci la concursuri si sa iei in mana succesul, intr-un fel. Dar, asta se va intampla doar daca iti doresti si daca muncesti. Si mai e ceva, daca nu iti place sa faci acel sport si parintii tai te obliga sa il faci, spune-le ca tie nu iti place si nu doresti sa il practici. Poate ei vor fi intelegatori cu tine, dar e posibil sa te oblige in continuare. Daca fac asta, nu ai ce sa faci...Sunt parintii tai pana la urma, dar daca ei vor spune sa alegi tu daca vrei sau nu sa practici acel sport, spune NU daca nu iti place.

MULŢUMESC

25

2,3

(19 voturi)

Conectează-te pentru a adăuga un comentariu

Publicitate

Chestionar

Ți-a răspuns această pagină la întrebare?

Încă mai ai întrebări?

GĂSEȘTE MAI MULTE RĂSPUNSURI

PUNE ÎNTREBAREA TA

Noi întrebări la Limba română

6.Stabilește valorile morfologice ale cuvintelor subliniate în enunturile următoare a) Copilul plânge și obține ce-şi doreşte. b) Și ea a reuşit sărez…olve. c) lar a venit pe la noi. d) Ea vine, iar el pleacă. e) Nu știe ce s-a întâmplt, dar va afla. f) A primit în dar o carte impresionantă.

Imaginează ți că te ai înscris la un concurs cu tema " poveștile naturii" Redactează un text literar, de cel puțin 150 de cuvinte, care sa cuprindă o …întâmplare petrecută în natură, incluzând o secvență narativa, una dialogată și una descriptiva ! dau coroana

ce stiti despre ,,copiii lup” ? De ce o data descoperiti readusi in societate supusi influentelor educative n-au mai putut fi recuperati?

in propoziția: Toamna și-a asternut covoarele multicolore. Toamna-subiect A așternut-predicat Covoarele-atribut Multicolore-Compliment circumstanțial …de mod Este corect?

Face schimb de liste cu altă echipă și creați un text pe o temă la alegere folosind cuvintele găsite de ace

Puteti sa ma ajutati va rog frumos? Dau coroana!

Imaginează ți un dialog între tine și doamna învățătoare prin care îi soliciți ajutorul în rezolvarea unei probleme alege formula potrivită de adresar…e dintre cele date Motivează alegerea făcută. Vrei să-mi explici ...? Explicati-mi ...! Vă rog să îmi explicați... .

Citeşte fragmentele date. Notează cuvintele/expresiile care se referă la spațiul acțiunii. incercuiește cuvintele/expresiile care se referă la timpul …acțiunii. ,, Într-o toamnă aurie, veverița a pornit în salturi grăbite să-şi caute provizii pentru iarnă. A cărat şi a um- plut scorbura cu alune și și-a făcut planuri să nu se miște toată iarna din căsuță." După Emil Gârleanu ,,S-a pregătit pădurea de toamnă. Frun- zele s-au aurit pe ramuri. Vântul le clatină uşor şi ele cad într-o ploaie lină. În poiana cu arbori rotați, Mihai a aștep- tat veverițele jucăușe. Dar ele n-au mai venit." După Cezar Petrescu

un Text unde este cuvintul dragoate de tara nu foarte mare

Deschideri Imaginează-ți o lume în care oamenii nu ar folosi propoziţii, ci doar cuvinte înşiruite la întâmplare. Ce urmări ar avea acest fapt?

Alte întrebări interesante