Limba română, întrebare adresată de gabriel56794, 8 ani în urmă

text creativ sfârșit de toamna

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de An0nim46
3

                                       Sfarsit de toamna

Este sfarsit de toamna.In gradina mea nu se mai vede nici o frunza in copaci.Mama este la bucatarie cu bunica facand compot,rezerve pt iarna si mult altele.Tata aduna frunzele intr-o mae gramada.Parca as dori sa sar in ea.

Eu stau la birou si imi scriu temele si citesc lectiile deoarece  in cateva saptamanii profesorii vor incheia mediile.Dar parca am obosit.Merg la bucatarie sa iau un pahar cu apa.Ies si o vad pe sora mea trangand hainele ei scurte si schimbandule cu unele groase.Norocul meu e ca am facut asta ieri,iar acum u trebuie sa ma ingrizorez.

Ma uit pe geam.Nu ai sunt pasarile de asta vara acolo.Imi este dor de ele.Sper ca anul viitor vor veni si cu puisorii,si imi vor incanta urechiile inca un an cu ciripitul lor.


An0nim46: schimband-ule***
Răspuns de neaguageorgiana
3

Răspuns:

Sfârșit de toamnă

S-a terminat și această toamnă,lăsând satul fără păsări,iar ramurile copacilor care cu umpic de timp în urmă erau verzi,acum goale,iar frunzele,sunt deja,doar o amintire.

Frigul a început să fie din ce în ce mai apăsător,mai greu de suportat,vântul a început să bată,iar bruma a început să cadă.

Stau alături de motanul meu,în fața sobei,el bucuros că e cu mine,și că am păstrat în casă un mic locușor cald și pentru el,în acest sfârșit de toamnă cu un frig săgetător,iar eu,bucuroasă,că am pe cineva cu care mă pot juca.

(nu ai specificat de câte rânduri)

Coroană?

Alte întrebări interesante