Limba română, întrebare adresată de ii2ne1, 9 ani în urmă

Text de tip argumentativ despre importanţa participării adolescenţilor la evenimente culturale.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kidaaaaxx
23
Eu consider ca , participarea adolescentilor la evenimentele culturale sunt doarte importante.
In primul rand , participarea adolescentilor la genul acesta de evenimente ii poate fascina foarte mult si starni curiozitati sa afle mult mai multe si sa se documenteze . De exemplu, doi colegi ai mei au fost alesi sa participe la un eveniment legat de chimie . Lor nu le place deloc chimia dar doamna profesoara a zos ca daca accepta le va da o nota mare. Acestia ajunsi la evenimentul acela au inceput sa foe atenti le experimentele care se faceau si le.am placut extrordinar de mult . De atunci au descoperot ca vor sa faca si ei experimente si sa se documenteze foarte mult.
In al doilea rand, participarea adolescentilor la evenimente culturale , poate schimba perceptia despre anumite lucruri . De exeplu , toti adolescentii in mare parte cred ca teatrurile sunt foarte obositoare si plictisitoare . Pana cand ajung sa vizioneze unu si vad schimburile de replici intre personaje si incep sa treaca prin aceleasi stari si sentimente cu personajele .
In concluzie, participarea adolescentilor la evenimente ar trebui fi urmata de toti pentru ca partocipand la evenimente puteam afla lucruri noi .
Alte întrebări interesante