Limba română, întrebare adresată de voineaalexandru2, 8 ani în urmă

text format din 15 de enunturi in care ma aflu la magazinul de jucarii


TatariMaxim: ma ajuti
TatariMaxim: PLZ
TatariMaxim: ma ajuti?
TatariMaxim: dau coroana.
serbrazvannow7vpu: Si ce trebuie sa afli?
TatariMaxim: imi trebuie schema.
TatariMaxim: mio scrii?
serbrazvannow7vpu: Daca imi dai un exemplu...
TatariMaxim: La o statie cosmica se folosesc pe zi 36 de vase a cite 5l de apa fiecare,iar la alta statie-88 de vase a cite 4l fiecare.
TatariMaxim: mio scrii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Frezza21
0
Eram la magazinul de jucării cu mama, care a dorit sa-mi cumpere o jucărie de plus,fiindcă mie îmi plac foarte mult. M-am uitat la multe jucării, iar apoi M-am decis ce sa-mi cumpăr.Era un cățeluș cu niste urechi negre,cu doi ochi verzi,si blana colorată cu portocaliu,cenușiu,si galben. După ce am luat jucăria, am ajuns la tejghea,si am plătit jucăria care a costat doar 15 lei.Dupa ce am plătit,vânzătorul m-a oprit ca sa-mi dea o cutiuță micuță.Nu am stiut ce este in ea,dar cand am ajuns acasa ,am deschis-o și era un bilețel pe care scria ,,Esti un băiețel, care iubeste foarte mult jucăriile,asa ca M-am gandit sa-ti las un cadou in cutiuță. În cutiuță era o pisicuță mica,din plastic,care avea niste ochi sclipitori,si labutele sale erau delicate.
După câțiva ani ,am auzit ca vânzătorul de la magazinul de jucării, a decedat.Am fost dezamăgit de ce s-a întâmplat .Mi-am adus aminte de pisicuta dăruită,si de atunci ,o păstrez ca amintire.





Succes!
Alte întrebări interesante