Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Text non-literar despre pisici. Urgentt!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexuk2106
145
Pisicile sunt niste animale domestice , dar cu putina salbaticie in ele. Acestea fac parte din familia felinelor . Ea e considerata o felina, deoarece are colti si gheare ascutite. Aceasta vaneaza noaptea si are o vedere excelenta , la fel ca rudele sale mei mari. Pisicile variaza in functie de rasa de marimea pe care o detin. Blana lor are diferite culori , cum ar fi alba,neagra,gri,maro si la corciturile cu pisici salbatice , pot avea si alte culori mai atragatore decat cele intalnite la o pisica obisnuita. In lume , exista si pisici cu combinatia de culori a blanii alb si maro sau alb si negru , dar ele reprezinta un numar mic din ,,populatia" pisicilor.
Succes!!!
Răspuns de ElenaaaaMada
51
Pisica este un animal domestic, intalnit de cele mai multe ori in gospodarii, ca animal de companie. Pisica este considerata de majoritatea oamenilor "daunatoare" avand ca pretext ca se roaga ca stapanul sa orbeasca pentru a-i lua mancarea, in comparatie cu un caine, care face opusul.
Pisicile dorm mult si in majoritatea timpului se spala, folosind limba de o asprime mare. Ele au diverse culori si se impart in functie de rasa. Cele mai auzite rase de pisici sunt pisicile siameze si birmaneze. Ele au o frumusete uluitoare gratie blanii ce o au.
Exista centre de animale care au pisici nevoiase. Ele vor sa fie luate de acolo si duse la cineva care le ingrijeste si le iubeste.
Pisicile sunt niste fiinte pe care merita sa le iubesti. Nu toate pisicile sunt rele, sau daunatoare. Iubeste-ti pisica!
Alte întrebări interesante